Light

Fejszével talált el egy katonát élő adásban a műsorvezető

Egy céltáblába próbálta beleállítani, de dobása csúnyán mellé ment, és a dupla élű fejsze telibe talált egy dobost.

Hatalmas szerencséje volt az amerikai West Point katonai akadémia egyik dobosának, aki kis híján élő adásban halt meg a Fox News hírcsatorna reggeli műsorában, miután a műsorvezető véletlenül egy fejszét vágott hozzá. Pete Hegseth műsorvezető egy reklámblokk előtt kapta kezébe a fejszét, majd hatalmas erővel elhajítva megpróbált azt beleállítani az előtte lévő céltáblába. Az eldobott szerszám azonban elsuhant a céltábla felett, pont eltalálva az ott zenélő dobosok egyikét.

A tévénézők azonban nem láthatták a pillanatot, amikor a dupla élű fejsze nekivágódott a katonának. Azt ugyanis a Fox műsorában nem lehetett látni. Csak azt, ahogy a karját fogva elsétál, miközben társai folytatják a dobolást. Arról, hogy mi történt, a dobos a Facebook-oldalán számolt be. Jeff Prosperie még egy videót is feltett az esetről, amit a helyszínen készített valaki egy mobiltelefonnal.

Prosperie elmondta: a fejsze a könyökénél találta el, „jelentős erővel”, hozzátéve, nagyon szerencsének mondhatja magát, hogy a szerszám nem az élével csapódott neki. „Sokkal rosszabb, akár halálos is lehetett volna” – jelentette ki. Elmondása szerint ők úgy tudták, hogy „nem lesz fejszedobálás”, és szerinte a Hegseth eltért a műsortervtől, és saját maga döntött úgy, hogy eldobja a szerszámot.

Olvasói sztorik