Szórakozás

Kiderült: Berkinek csak egy sufnija van Amerikában

A műsorvezető többször hencegett már tengerentúli ingatlanjaival, ám most kiderült, hogy nem egy kacsalábon forgó palotáról van szó. Inkább egy viskóról.

Berki Krisztián büszke arra, hogy több lábon áll az üzleti életben, és hogy cégeivel számtalan területet ölel fel, ráadásul külföldi érdekeltségei is vannak.

“Tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár vagyok. Találtam olyan országot, ahol egyébként is szeretek tartózkodni, van üzleti érdekeltségem, és adózási szempontból is sokkal kedvezőbb. Be vagyok jelentve Amerikában, van vállalkozásom, és ingatlanom is” – nyilatkozat még korábban Hajdú Péter műsorában.

A Bors most utána járt, hogy a Berki nevén lévő BK Consultant Kft. – amely egyébként éppen végelszámolás alatt áll – cégkivonatában milyen cím szerepel. Az Éden Hotel műsorvezetője ebben egy floridai települést adott meg tartózkodási helyként. Az ehhez tartozó épület azonban nem túl hívogató és felvágós. Az inkább csak raktárnak kinéző ingatlan ugyanis egy ipari területen fekszik, egy forgalmas autóút mellett, így ide biztosan nem nyaralgatni jár Berki, amiből arra az elmondásai alapján következtethettünk volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik