„A nyers étel élő táplálék, ami táplálja a testet és építi az elmét, közelebb visz Istenhez az önmegismerés útján. Életemmel nem csupán egy étkezési formát mutatok be, hanem egy életstílust, amit lehet egészségesen élni és élvezni.” – írja Bolyki Tamás blogjában.
Ma /február 27./ késő délután a mosonmagyaróvári FEHÉR LÓ Közösségi Házban mesél arról, hogyan és miért állt át a nyers konyhára. Egy kötetlen beszélgetés keretében mondja el saját élményeit, valamint az élő étrend emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról is beszél majd.
A 18.00 órakor kezdődő program:
– nyers étrend hatása az emberi szervezetre
– 2-3 fajta csíra és a csíráztatás bemutatása
– a csírák jótékony hatása az emberi szervezetre
– zöld turmixokról – miért éppen zöld?
– átállás a standard étrendről élő étrendre
– egy nyers konyha bemutatása, mi is kell hozzá
– búzafű prés bemutatása
– léböjt és vízböjt
– kérdések és válaszok