Szórakozás

Bajor Imre eltitkolt fia megismerkedne az özveggyel

A színész sosem ismerte el Richárdot fiaként, a férfi mégis örömmel tartaná a kapcsolatot Bajor feleségével és gyerekeivel.

Az Ausztriában élő Richárd most is állítja, Bajor Imre volt az édesapja, de a sok fájdalom miatt még nem volt képes ellátogatni a sírjához.

“Egyelőre nem megyek haza, egy évben csak néhány napot töltök otthon. A családom itt él, a szüleim és nagyszüleim elhunytak, egyedül a feleségem szüleihez lehetne hazamenni, de sajnos az ünnepekkor is dolgozom. Sokat kell hajtanom, hogy megéljünk” – kezdte a szakácsként dolgozó férfi a Borsnak.

Richárd korábban is elmondta, hogy nem akar örökségért harcolni, csak a családját szerette volna megismerni, ezért is fáj neki különösen, hogy Bajor sosem ismerte el fiaként. Most, ha lehetősége lenne rá, szívesen megismerkedne az özveggyel és a család többi tagjával.

“A hatéves fiam egy az egyben úgy néz ki, mint az apám fia, a hétéves bátyja pedig a feleségemre hasonlít. Valójában nem tudom, jó ötlet lenne-e felvenni a kapcsolatot apám családjával, mert ő sosem ismert el engem, és talán ők sem fogadnának szívesen. Bennem nagyon sok fájdalom, sérelem van az apámmal kapcsolatban, bár már felnőtt férfi vagyok. Amikor még élt, akkor sem akartam tőle semmit, csak beszélgetni, de az egész rosszul sült el” – mondta Richárd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik