Élet-Stílus

Lampard és Mourinho marad

A Chelsea elnöke egy interjúban elmondta, hogy reményei szerint a középpályás és a tréner a következő szezonban sem távozik Londonból. John Terry-vel is szeretne szerződést hosszabbítani a bajnoki címvédő.

Jose Mourinhóval kapcsolatban rengeteg találgatás megjelent, miután a Premier League-ben az elmúlt két év aranyérmese hat ponttal le van maradva a Manchester Unitedtől. Több külföldi klub is jelezte, hogy szívesen leigazolná a portugál szakembert, aki a legnagyobb sikerét eddig az FC Portóval aratta. A Bajnokok Ligájában azóta nem sikerült ismételnie a papíron jóval erősebb Chelsea edzőjeként, de a két bajnoki cím mindenképpen elismerésre méltó.

„Kiváló munkát végez a csapattal Jose, aki nemrég elmondta, hogy senkivel nem tárgyalt még a jövőjével kapcsolatban, és én hiszek neki. Bízunk benne, ismerjük a képességeit, és teljes mellszélességgel kiállunk mellette.” – nyilatkozta a SkySports-nak Bruce Buck, az egyesület elnöke. Az interjúban Buck arról is beszámolt, hogy jelenleg is tárgyalnak a csapat két kulcsemberével a szerződésük meghosszabbításáról. Frank Lampardot és John Terry-t is többen vinnék, de a klub nem akar lemondani a két angol válogatottról.

A sajtóban az elmúlt hetekben több helyen is megjelent, hogy a klub elnöke, Roman Abramovics is Mourinho viszonya megromlott, mivel a vezetőség nem engedélyezte, hogy a januári átigazolási időszakban megerősítse a keretet a portugál tréner. Buck szerint voltak és lesznek is vitás kérdések a vezetőség, a tulajdonos és a tréner között, de ezeket mindig elsimították. „Öntsük tiszta vizet a pohárba! Az elmúlt két évben számos nézeteltérése volt az érintett felek, de idővel megegyezésre jutottunk.”


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik