Élet-Stílus

Portugál védőt igazol a Chelsea

Az angol labdarúgó-bajnokságnak még koránt sincs vége, de a Chelsea-nél már elkezdtek a következőre szezonra tervezni: elsőként Mourinho újabb honfitársát csábítaná Londonba.

Egyelőre még az sem tűnik biztosnak, hogy a portugál szakember ül a következő idényben is a Premier League címvédőjének kispadján, Mourinho mindenesetre minél hamarabb megerősítené a védelmet. A 20 éves Manuel Da Costának 2011-ig érvényes szerződése van a PSV Eindhovennel, de ha a londoniak elég elszántak az ügyben, akkor a holland csapat nem sok mindent tehet.

Mourinho több mérkőzését is megnézte a portugál védőnek, és állítólag mély benyomást tett rá Costa. A fiatal tehetség ráadásul a nemzetközi porondon sem újonc, idén a Bajnokok Ligájának a légkörébe is beleszimatolt a PSV-vel. A hollandok előtt a francia Nancynál játszott Costa.

A hírek szerint egy másik középső védő is a Chelsea-hez tart: az eddig kölcsönbe adott brazil Alcides a következő szezonban visszatérhet munkaadójához. A londoniaknak szükségük is van ezen a poszton csereemberekre, hiszen John Terry és Khalid Boulahrouz sérülései rámutattak, hogy sebezhető ezen a ponton a csapat.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik