Élet-Stílus

Folytatódik a belharc a Barcánál?

Kihagyta a Liverpool elleni BL-meccsre készülő keretből Frank Rijkaard Samuel Eto’ót, aki néhány napja hevesen kritizálta a holland szakembert.

A Bajnokok Ligájának címvédője 2005 győztesével találkozik a nyolcaddöntőben szerda este a Nou Campban. A tréner a mérkőzés 18-as keretébe nem jelölte a kameruni csatárt, aki néhány napja rossz embernek nevezte Rijkaardot. A katalánoknál elsimulni látszott az ügy az utóbbi napokban, a támadó büntetés nélkül megúszta a történteket, de a mostani bejelentés arra utal, hogy még sincsen minden rendben a BL-címvédőnél.

Eto’o mindenesetre cáfolta, hogy az ügynek köze lenne Rijkaard döntéséhez. A kameruni saját bevallása szerint saját maga kérte, hogy ne jelöljék a Liverpool elleni keretbe, mivel az erőnlétével még mindig akadnak gondok.

A kameruni csatár négy hónaops kihagyás után a Racing Santander ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésen a cserepadon üldögélt, majd a lefújás előtt húsz perccel kezdett melegíteni. Rijkaard azonban kivárt, és csak öt perccel a lefújás előtt szerette volna beküldeni a pályára, Eto’o viszont megtagadta az edző utasítását.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik