Élet-Stílus

Mocsai Lajos lett a Veszprém edzője

Moscsai Lajos az MKB Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője. A kiváló szakember hároméves szerződését kötött új állomáshelyén.

Kapcsolódó linkek

kezilabda.lap.hu
sport.lap.hu


A távozó Zdravko Zovko helyét Mocsai Lajos veszi át az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatánál, a klub vezetői hároméves megállapodást kötöttek az egykori férfi, illetve női szövetségi kapitánnyal. A kitűnő szakembert szombaton mutatták be Veszprémben.

„Mocsai Lajos a magyar kézilabdasport kiemelkedő alakja. Mindenképpen egy tapasztalt edzőt szerettünk volna az együttes mellé hozni, és Lajos személyében meg is találtuk az ideális megoldást. Nálunk az a szokás, hogy a szakvezetők hosszú ideig maradnak a klubnál. Azt kívámom, hogy együtt még sikeresebbek legyünk, és ehhez mi minden támogatást meg fogunk adni” – olvasható a veszpremkfc.hu internetes oldalon Hajnal Csaba ügyvezető igazgató köszöntése.

A Veszprém idén megnyerte a Magyar Kupát, a bajnokságban viszont „csak” ezüstérmesként zárt, a BL-ben pedig a negyeddöntőben búcsúzott. Mocsai elődje, Zdravko Zovko hét évet töltött el a klubnál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik