Élet-Stílus

Szabics Mainzból Augsburgba szerződött

A másodosztályú FC Augsburghoz igazolt Szabics Imre, a Bundesliga élvonalától minden bizonnyal búcsúzó FSV Mainz 05 magyar labdarúgója, aki három évre szóló szerződést írt alá új klubjával.

“Figyelmesen követtem az Augsburg fejlődését ebben az idényben, és nagy hatással volt rám a csapatot övező lelkesedés. Örülök az új stadionnak, és úgy érzem, itt nagy dolgok vannak készülőben” – nyilatkozta a 21-szeres válogatott légiós. Az idei szezonban nem igazán ment a játék Szabicsnak, mindössze két gól és egy gólpassz került a neve mellé a statisztikában és ezért tavasszal többnyire már csak a kispadon kapott helyet a tabella utolsó előtti helyén álló Mainzban, amelynek már csak matematikai esélye van a bennmaradásra.

A magyar támadó 2006-ban érkezett Mainzba, korábban egy szezont a Kölnnél húzott le, előtte pedig a Stuttgartban szerepelt. Az idei bajnoki címre jó eséllyel pályázó együttesnél is kiszorult a kezdőből, és ezért érvényes szerződése ellenére otthagyta a svábokat.

A Bundesligában Szabics a 2003-2004-es szezonban villogott igazán Kevin Kuranyi partnereként a VfB csatársorában. Az idény fénypontja a Manchester United elleni BL-meccs volt, ahol a magyar csatár egy góllal és gólpasszal vette ki a részét az angol csapat 2-1-es legyőzésében.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik