Élet-Stílus

Rabbi diszkótól a vizespóló-versenyig

Itt az alkalom, hogy még egyszer visszatekintsünk Sziget legemlékezetesebb jeleneteire. Ebben segítenek a FigyelőNet videó-kommandójának szösszenetei.

Már akkor körülnézett anti-paparazzóként kis kameránk a Hajógyári-szigeten, amikor még csak építették a színpadokat, állították a kocsma-sátrakat. Viszont megkérdeztük Gerendai Károly, főszervezőt, hogy miért nincs például Rolling Stones a Szigeten.

Ott voltunk, amikor a Kispálos Lovasi András énekelte a Ringasd el magad című számot, amikor elkezdődött az LGT-koncert. Emlékeznek még, mi volt Az első szám? Hogy jöttek ki a fiúk (apák) a színpadra?


Rabbi diszkótól a vizespóló-versenyig 1


A másnapi nap (a Sziget első napja) nagy eseménye a Manu Chao-koncert volt, pláne, hogy elment az áram. Naná, hogy megvan a FigyelőNetnél ez a történelmi pillanat is. Összevethetjük a quimbys Kiss Tibi gitárját a Manu Chao által használttal. Tényleg egy magyar zenész hangszerén játszott a világsztár?

Szép Fruzsina bemutatta nekünk azt a szakmai helyszínt, ahol mindenféle híres zenei újságírók, producerek cseréltek eszmét. Ott voltunk az egyik legbűbájosabb koncerten, Cesaira Evora estjén a világzenei színpadnál.

Egy csomó vicces jelenetet is rögzítettünk a rabbi-diszkótól a vizespóló-versenyig. Ez utóbbit már csak azért is érdemes megnézni, mert kiderül, leveszik-e a lányok a Tibi-csokis pólót. Birtokunkba jutott egy felvétel egy különös járműről, egy száguldó, motoros sörösrekszről is (igaz, 90 fokkal elforgatva, de ez külön varázst ad a felvételnek).

Kiderül az egyik filmből, miért akarja Korda Györgyöt a nagyszínpadra a publikum, és mi fáj mindenki Gyuri bácsijának.

Visszaidézhetjük továbbá, milyen volt a hangulat a Sgt. Garcia, a Juliette Lewis és a Kerekes Band koncertjén.

Kilenc nap, 15 videó. Sziget-feeleing a hosszú hétvégére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik