Élet-Stílus

A Valenciát az ág is húzza

A nemzetközi porondról már leszédült, a spanyol labdarúgó-bajnokságban is csak szenvedő Valencia egy hónapra elvesztette egyik legjobbját, Fernando Morientest.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 31 éves csatár a szombati, Barcelona elleni vesztes találkozón (0-3) dőlt ki a sorból. Senki sem bántotta, futás közben sérült meg, majd eltorzult arccal, bicegve hagyta el a pályát.

A vizsgálatok szerint elszakadt egy izom a bal lábában, ennek következtében legalább egy hónapig nem futballozhat. Fernando Morientes elvesztése komoly gondot okoz Valenciában, hiszen a BL-csoportjában az utolsó helyen végzett, emiatt a nemzetközi porondtól már elbúcsúzó, s a Primera Divisiónban is szenvedő klubnak szüksége lenne a gólerős támadóra.

Korábban többek között a Real Madridban és a Liverpoolban is megfordult labdarúgó hat góljával vezeti a házi góllövőlistát, és ezzel a teljesítménnyel kiemelkedik a csapatból.

A Valencia hiába váltott edzőt, hiába nevezte ki Quique Sanchez Flores helyett Ronald Koemant, a holland sem tudta talpra állítani a Mestalla legénységét, amely jelenleg csak hetedik a spanyol bajnokságban, 13 pont a hátránya az éllovas Real Madriddal szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik