Élet-Stílus

Edzőváltás Valenciában

A vasárnap esti Sevilla ellen 3-0-ra elveszített bajnoki után a Valencia menesztette Quique Sanchez Flores vezetőedzőt, a helyét a tartalékcsapat trénere, Oscar Fernandez veszi át.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A sevillai vereséget követően a vezetők jelezték, miután a küldöttség visszatér Valenciába, összeül a klubtanács, hogy megtárgyalja a vezetőedző jövőjét.

Az elmúlt időszak eredményeinek, főleg a zsinórban elszenvedett két BL-zakó (Chelsea 1-2, Rosenborg 0-2) tükrében szinte biztos volt, hogy szakításra kerül sor. Így is lett, hajnalban megszületett a döntés, miszerint Quique Sanchez Floresnek távoznia kell.

A 42 éves, korábbi Getafe-edző 2005-ben vette át egykori csapatának irányítását. Az első évében a harmadik helyre kormányozta a Valenciát, tavaly pedig a negyedik pozícióban végzett az együttessel, a BL-ben pedig a negyeddöntő jelentette a végállomást.

A jelenleg a bajnokságban és a Bajnokok Ligája-csoportjában is harmadik helyen álló együttest a korábban a tartalékcsapatnál dolgozó Oscar Fernandez veszi majd át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik