Élet-Stílus

Kikosarazták a Chelseat

Az angol sztárcsapat trénere, Jose Mourinho elismerte, hogy hiába ajánlottak 5 millió angol fontot Benni McCarthy-ért, a dél-afrikai csatárt jelenlegi munkáltatója, a Blackburn nem engedi el.

A gólerős csatár még Portóban dolgozott együtt a portugál szakemberrel, és közösen Bajnokok Ligáját nyertek 2005-ben. “Benni olyan támadó, akire minden edzőnek szüksége van, és ez alól én sem vagyok kivétel. De sajnos a Blackburn jelezte, hogy a futballista nem eladó.” – nyilatkozta Mourinho.

A tréner nemrég arra kérte a klub ügyvezetőjét, Peter Kenyont, hogy készítsen elő egy 5 milliós fontos ajánlatot a Premier League második legjobb góllövőjére, ám a Blackburn egyértelmű válasza után nincs esély arra, hogy ismét Mourinho irányítása alatt játsszon McCarthy. A dél-afrikai csatár első szezonját töltötte az angol élvonalban, és 18 góljával éppen csak lemaradt a 20 gólos Chelsea-támadó Didier Drogba mögött.

McCarthy korábban már több alkalommal is jelezte, hogy a BL-ben érdekelt együttesnél szeretné folytatni a pályafutását. A támadó ment is volna a Chelseabe, de a Blackburn nem akart elengedni egy újabb támadót azok után, hogy tavaly Craig Bellamy Liverpoolba szerződött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik