Élet-Stílus

Beckhamék lemaradtak a rájátszásról

David Beckham és csapata számára befejeződött az amerikai futballszezon, a Los Angeles Galaxy ugyanis nem jutott be az MLS rájátszásába, miután vasárnap kikapott Chicagóban.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

Beckham az első amerikai szezonjában nem igazolta, hogy megéri a pénzét, az angol ugyanis különböző nyavályák, sérülések miatt keveset játszott, csapata pedig lemaradt a Major League Soccer (MLS) rájátszásról.

Az alapszakasz utolsó körében a hét mérkőzés óta veretlen Los Angeles Galaxy a Chicago Fire-rel találkozott, és a továbbjutáshoz mindenképpen győznie kellett volna, míg a házigazda chicagóiaknak a döntetlen is elegendő lett volna az üdvösséghez, de egy 93. percben lőtt góllal sikerült 1-0-ra nyerniük.


Beckhamék lemaradtak a rájátszásról 1

David Beckham sem tudott segíteni a Galaxyn (Getty)



Beckham, aki tízmeccses kihagyás után második találkozóját játszotta, csereként 33 percet töltött a pályán, és egy távoli lövés, illetve két veszélyesen beívelt szabadrúgás fűződik a nevéhez.

„Én olyan játékos vagyok, aki szeret minden nap edzeni, meccsre készülni, ezt csináltam az egész pályafutásom során. Az utóbbi 15 évben szezononként alig három hét szabadásom volt, mivel nem jutottunk be a rájátszásba, most hosszú szünet következik. Nem is tudom, mit kezdjek magammal. Azt hiszem, edzésben maradok, igyekszem megőrizni a kondíciómat” – magyarázta David Beckham.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik