Élet-Stílus

Kispadra szorult Beckham

Teljesen felépült sérüléséből a Los Angeles Galaxy angol középpályása, de a csapat trénere úgy döntött, hogy a szerdai esti bajnoki mérkőzésen nem jelöli a kezdőbe.

David Beckham kedden a társakkal együtt teljes értékű edzésmunkát végzett, Frank Yallop ennek ellenére a New York Red Bull elleni sorsdöntő mérkőzésen csak a kispadon számít rá. A Galaxy ha megnyeri a két hátralévő alapszakasz-mérkőzését, akkor ott lesz a Major League Soccer rájátszásában.

A Los Angeles-i együttes a pocsék bajnoki rajt után az utóbbi hat fordulót veretlenül abszolválta, és a tréner a jelek szerint nem akar változtatni a nyerő felálláson. „A sérülésből visszatérő játékosok kedvéért sem fogom megbontani a csapatot. Hat meccse veretlenek vagyunk, ráadásul az utolsó öt összecsapásunkat megnyertük” – mondta Beckham mellőzéséről Yallop.

A tréner szerint a Manchester United, illetve a Real Madrid egykori futballistájának meg kell küzdenie a kezdőbe kerülésért. „Még nincsen százszázalékos állapotban, de az edzésen úgy tűnt, hogy semmi nem hátráltatja. Nem kivételezek senkivel, de ilyen hosszú sérülés után senkit sem dobnék be azonnal a mély vízbe” – mondta Yallop a 32 éves sztárról, aki új klubjában öt év alatt 128 millió fontot tehet majd zsebre.

„Nincsenek kétségeim a képességei felől, és ha úgy hozza a sors, akkor be fogom cserélni már szerda este” – tette hozzá a tréner.

Beckham idáig mindössze öt alkalommal szerepelt új csapatában, miután augusztus végén rúgást kapott a térdére, és hathetes kihagyásra kényszerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik