Élet-Stílus

Soproni Liga: Honvéd-siker Angyalföldön

A Budapest Honvéd 2-0-ra győzött a Vasas vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának nyitó mérkőzésén. Az angyalföldi csapat immár nyolc találkozó óta nyeretlen.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A 13. fordulóban sem szakadt meg a Vasas nyeretlenségi sorozata, Mészöly Géza csapata a Honvéd elleni bajnokit is beleszámítva immáron nyolc meccse nyeretlen az NB I-ben.

Holott péntek este az angyalföldi együttes kezdett jobban, több ígéretes helyzete is volt, de a vezetést nem tudta megszerezni, Tóth kapuson ugyanis képtelen volt kifogni.

A Honvéd csak az utolsó tíz percben nyújtott mutatott bajnoki címért küzdő csapathoz méltó játékot, de a kispestiek lehetőségei szintén kimaradtak. A szünet után a Honvéd játszott fölényben, és két gólt szerezve végül is megérdemelten nyerte meg a találkozót.

Az 51. percben Abraham egyedül vezethette kapura a labdát, majd a bal alsó sarokba lőtt. A 71. percben Hercegfalvi növelte az előnyt, miután fordulásból a kapu jobb oldalába zúdította a labdát. A Honvéd győzelmének hála pillanatnyilag a tabella élén tanyázik.

Soproni Liga, 13. forduló:
Vasas-Budapest Honvéd 0-2 (0-0)
Gól:
Abraham (51.), Hercegfalvi (70.)

Szombati program:
Győri ETO FC-Újpest FC, 13:00
Paksi FC-Diósgyőri VTK, 13:30
REAC-Zalaegerszeg, 13:30
Tatabánya-MTK Budapest, 13:30
Nyíregyháza-Kaposvár, 13:30
FC Sopron-BFC Siófok, 16:00

Hétfői program:
Fehérvár FC – DVSC-TEVA, 18:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik