Élet-Stílus

Massára tenné a pénzét Ecclestone

Bernie Ecclestone, a Forma–1 mindenható atyja úgy gondolja, hogy az idei szezon végén jól meg fogunk lepődni. Szerinte Alonso és Räikkönen nem lesz sehol, Felipe Massa az igazi esélyes a bajnoki címre.

Ecclestone a Bild című lapnak nyilatkozva említette meg, hogy idén Felipe Massát tartja a holtbiztos favoritnak. A Forma–1 ura szerint Massa és Michael Schumacher között szoros a kapcsolat a mai napig, amiből Massa komolyan profitálhat. Schumacher már a tavalyi szezonban is félig-meddig csapatfőnökként viselkedett, így belelát a teljes gépezetbe, jól ismeri az autó minden rezdülését, tudását pedig igyekszik átadni Massának.

Ecclestone azt is elmondta, hosszú időbe telhet, mire egy újabb Schumacher-formátumú német nagyágyú kerül a Forma-1-be. Ő úgy látja, Ralf Schumacher gyors, de sajnos a Toyota autói nem elég ütősek, jobban tenné, ha a Renault-nál kamatoztatná tehetségét.

Más a baj Heifelddel és a BMW-vel, ott fordított a helyzet. Ecclestone szerint az autóval nincs semmi gond, inkább a német pilótának kéne összeszednie magát. De ha eddig nem sikerült az élbolyba kerülnie, miért pont most menne?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik