Élet-Stílus

Soproni Liga: gólzáporos döntetlen Zalaegerszegen

Hat gól és döntetlen született a ZTE-Vasas mérkőzésen a labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójának nyitómérkőzésén. A hazaiak az utolsó tíz percben elszórakozták kétgólos előnyüket.

A mérkőzés mozgalmasan kezdődött, a két csapat egymásnak esett, és mind a két kapu előtt ígéretes helyzetek maradtak ki. A vezetést a Vasas védelem hibáját kihasználva a hazaiak szerezték meg: egy hosszúnak tűnő szöktetés Tóth Andráshoz került, aki azonban hagyta, hogy a harcias Meye ellopja a lábáról a labdát, és a gaboni csatár a kapust okosan kicselezve gólt szerzett.

A ZTE-góljánál még hibázó Tóth tíz perccel később javított, és egy szabadrúgást a hazai védők asszisztálása mellett a kapuba csúsztatott. A gyors gólváltás után ellaposodott a találkozó, a második félidő közepéig nem sok említésre méltó momentuma volt a tabella 7. illetve 8. helyén álló csapatoknak.

A ZTE a második játékrész közepén két büntetővel 3-1-re alakította az állást, és úgy látszott, hogy biztosan otthon tartja a három pontot. Az idegenben azonban még nyeretlen Vasas a duplázó Tóth András és Sowumni révén teljesen megérdemelten kiegyenlített.

Soproni Liga, 10. forduló:
Zalaegerszeg-Vasas 3-3
Gól:
Meye (15., 75. – 11-esből), Tóth N. (66., 11-esből), illetve Tóth A. (26., 83.), Sowunmi (80.)

Szombati meccsek:
Újpest FC-FC Sopron 15 ó
Paksi FC-FC Fehérvár 16 ó
Gabona Trans-Kaposvár – Győri ETO FC 18 ó
BFC Siófok-Nyíregyháza 18 ó
DVSC-TEVA – FC Tatabánya 18 ó
Diósgyőri VTK-REAC 18 ó

Hétfői meccs:
MTK Budapest-Budapest Honvéd 18 ó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik