Élet-Stílus

Alonso: előrébb tart a Ferrari

A Maláj Nagydíj megnyerése után Fernando Alonso ismételni akar a hétvégi bahreini futamon. A kétszeres világbajnok ugyanakkor elismerte, hogy egyelőre még előnyben van a Ferrari.

A McLaren 2005 októbere óta tartó győzelem nélküli időszakát törte meg Fernando Alonso a csapatnál szerzett első futamgyőzelmével Sepangban. Bár a spanyol világbajnok szerint a Ferrari még mindig előnyben van velük szemben, mégis szeretne duplázni a hétvégén a Bahreini Nagydíjon.

“Nagyon jó a hangulat a csapatban, hajtani, küzdeni és győzni akar mindenki, de azt is tudjuk, hogy még egy kicsit javítanunk kell a sebességen, és keményen dolgozunk is ezen” – mondta Alonso.


Alonso: előrébb tart a Ferrari 1

Alonso ismételne Bahreinben (vezess.hu)


“Tavaly megnyertem a Bahreini Nagydíjat, szeretném ezt megismételni ezen a hétvégén is. Nagyon jót teszteltünk itt még az idény kezdete előtt, sokat megtudtunk az autóról és a Bridgestone gumikról. Azóta is sokat fejlődött az MP4-22, érdekes lesz látni, hogy most milyen formát mutat Bahreinben. Sepanghoz hasonlóan ez a pálya is elég széles, ezért mindig jó versenyzést ígér” – tette még hozzá a világbajnok.

A másik mclarenes versenyző, az első két futamon két dobogós helyezést szerző Lewis Hamilton ugyancsak nagyon várja a sakhiri versenyt. “Két dobogóval kezdeni a Forma-1-es pályafutásomat több, mint amit valaha is reméltem. Továbbra is keményen dolgozom a csapattal, hogy még több ilyen eredményt érjünk el. Bahrein, Malajziához hasonlóan nagyon nagy igénybevételt jelentő verseny, új kihívásokkal és tapasztalatokkal. Nagyon várom!” – nyilatkozta Hamilton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik