Élet-Stílus

Bundesliga: hazai győzelmek

Hazai győzelmek születettek a Bundesliga 27. fordulójának vasárnapi mérkőzésein, ráadásul a vendégcsapatok gólt sem szereztek.

Huszti Szabolcs klubja, a Hannover a Bochum vendégként lépett pályára vasárnap: a magyar válogatott játékos kezdőként végigjátszotta a mérkőzést, de sok örömben nem lehetett része, tekintve hogy a hazaiak 2-0-ra nyertek. A Hannover hullámvölgyben van, immáron négy találkozó óta nyeretlen, ámbátor továbbra is hetedik a tabellán.

A nap másik meccsén a Hamburg hétre duzzasztotta a veretlenségi sorozatát, ráadásul két döntetlen után újra nyerni tudott. Az áldozat a gyenge teljesítményt nyújtó Wolfsburg volt, melynek erejéből csak egy kapufára futotta. Ilyet kettőt is láttunk a túloldalon, és Mehdi Mahdavikiának köszönhetően egy gólt is: az iráni játékos a kapusról kipattanó labdát vágta a hálóba. Győzelmével a hamburgiak a 10. helyre jöttek fel a bajnoki tabellán. Az élen a Schalke áll, jelenleg két ponttal előzi meg a Werder Bremen együttesét.

Bundesliga, 27. forduló:
Hamburg-Wolfsburg 1-0 (0-0)
Gól:
Mahdavikia (60.)

VfL Bochum-Hannover 2-0 (2-0)
Gól: Gekasz (35.), Epalle (42.)

Korábbi eredmények:
Bayern München-Schalke 2-0
Mönchengladbach-Frankfurt 1-1
Cottbus-Werder Bremen 0-0
Stuttgart-Alemannia Aachen 3-1
Nürnberg-Hertha BSC 2-1
Mainz-Bayer Leverkusen 1-3
Bielefeld-Dortmund 1-0




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik