Élet-Stílus

Emil.RuleZ!-koncert az A38 Hajón

Kellemes bevásárlás utáni kikapcsolódás, igényes tánczenei szórakozás jut osztályrészül azoknak, akik karácsony előestéjén az A38 Hajóra látogatnak. A harmadik nagylemezét a napokban megjelentető Emil.RuleZ! és a Borago lép fel.

Az Emil.RuleZ! Magyarország egyik legegyénibb, legviccesebb és leghűvösebb zenekara. A trió – melynek egyik alaptagja, Verasztó Gyula március óta nem játszik a zenekarral – közel tíz év örömzenélés után aratott elképesztő sikert a Zazie az ágyban című számmal és az azt követő, azonos című lemezzel.

Az együttes zanga! zanga! című új nagylemeze alig egy hónapja készült el a Twelvetones Records gondozásában. Finom, dzsesszes muzsika, táncos groove-ok, vidám és szinte követhetetlenül kacskaringós dalszövegek, valamint egy utolérhetetlenül sármos frontember: mindössze ennyi az Emil.RuleZ! sikerének titka. A recept egyszerű, mégsem sikerül senkinek utánuk csinálni. Talán azért, mert az Emil.RuleZ! minden más magyar zenekarnál nagyobb hangsúlyt fektet a közönséggel való kapcsolattartásra, akár koncertről, akár honlapról van szó. Nem véletlen, hogy az együttes internetes blogja hatalmas látogatottságnak örvend, és sorra kapja a díjakat is.

A Borago tavaly alakult, tradicionális magyar népdalokat sajátos hangszerelésben megszólaltató trió. A kitűnő, elkötelezett zenészek remek műsort hoztak létre, melyben a népzenét egyedi módon hatja át a dzsessz vagy a funky.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik