Élet-Stílus

Decemberben mutatják be az új Woody Allen filmet

Woody Allen következő filmjét, a Match Point című thrillert decemberben mutatják be, Scarlett Johansson és Jonathan Rhys-Meyers főszereplésével, és hírek szerint az új mozi korábbi legjobb műveivel is felér.

“A kor nem tesz bölcsebbé. Nem lettem bölcsebb, élesebb elméjű, lehiggadtabb. Ma is elkövetném ugyanazokat a hibákat, mint régen” – jelentette ki a Vanity Fair november 8-án megjelenő számának adott interjújában Woody Allen, aki december 1-jén ünnepli 70. születésnapját.

A rendező, aki 1977-ben Annie Hall című alkotásával, 1986-ban Hannah és nővérei című filmjével lett Oscar-díjas, új interjújában is felnéz a múlt század nagy filmeseire.

“Ó, csináltam igazán tisztességes filmeket, de nem én rendeztem a 8 és fél-t (Federico Fellini), A hetedik pecsétet (Ingmar Bergman), A négyszáz csapást (Francois Truffaut), vagy A kalandot (Antonioni), márpedig ezek azok, amelyek a szememben a filmet a legmagasabb rendű művészetté teszik. Ha osztályoznom kellene magamt, B-t adnék.” – ami a második legjobb osztályzat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik