Szórakozás

Brad Pitt Haragja vonzotta a legtöbb embert

A színészmásodik világháborús filmdrámája meghódította az észak-amerikai mozinézőket: bemutatása hétvégéjén 23,5 millió dollár (5,7 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet az amerikai és kanadai mozikban.

David Ayer akciófilmje leszorította az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsáról a Ben Affleck főszereplésével forgatott Holtodiglan című bűnügyi thrillert, amely két hétig állt a mozis toplista élén. Ezen a hétvégén 17,8 millió dollárért váltottak jegyet a nézők a Fox stúdió David Fincher rendezésében készült filmjére a Rentrak adatai szerint.

A kasszasikerlista harmadik helyére a hét végén bemutatott animációs film, Jorge R. Gutierrez Az élet könyve című alkotása került 17 millió dollárral.

A Harag című filmben Brad Pitt egy edzett háborús veteránt alakít, aki csapatával a náci Németország kellős közepén állomásozik a második világháború végén. A végkimerültség határán álló katonák az utolsó leheletükkel küzdenek az életben maradásért, és a németek által elfoglalt területek visszahódításáért.

A Sony Corp’s filmstúdió alkotásának további szereplői Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Michael Pena és Logan Lerman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik