Szórakozás

Brad Pitt félrelépését is szerződésbe foglaltatta Angelina Jolie

A frissen házasodott, ámde hatgyermekes sztárpár 425 millió dolláros vagyonuk mellett a megcsalás esetén történtekről is házassági szerződést kötött.

Angelina Jolie nem biztos újdonsült férje hűségében. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a kiszivárgott házassági szerződés szerint külön záradékban esik szó Brad Pitt esetleges félrelépéséről. A nemrég titokban összeházasodott pár hatalmas, 425 millió dolláros vagyonukról, és a gyermekek felügyeleti jogáról is szót ejt a hivatalos iratban.

A RadarOnline információi szerint Brad hűtlensége esetén mind a hat gyermek teljes felügyeleti joga Angelinát illetné meg. Fordított esetről nem esik szó, aminek valószínűsíthető oka az, hogy Brad Pitt még Jennifer Aniston férje volt, amikor Angelinával összejöttek, és a színésznő tarthat attól, hogy vele is megtörténik majd az, ami elődjével.

A vagyonmegosztásból egyébként nem csinál nagy ügyet a sztárpár, válásuk esetén mindenki a saját maga által házasságba hozott összeget – Angie 185, Brad 240 millió dollárt – kapná a közös vagyonból.

Fotó: AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik