Foci

Az NB II-esek megverték a szerbeket

A másodosztályú együttesekből összeállított magyar csapat 5-1-re győzött a szerb második vonal ligaválogatottja ellen.

A Horváth Ferenc és Pető Tamás által irányított magyar ligaválogatott a Dombai András (Sztankó Gábor, 45.) – Pirka Tamás (Oláh Gergő, 70.), Kovács Zoltán (Kornis Attila, 45.), Tóth Imre (Vattai Balázs, 45.), Éles Szilárd – Wittrédi Dávid, Albert Ádám (Farkas Péter, 70.), Domonkos Bálint (Gulyás Máté, 60.), Pákolicz Dávid (Frőhlich Roland, 80. ) – Germán Tamás (Makra Zsolt, 46.), Granát Balázs (Szabó Tamás, 65.) összetételben szerepelt a mérkőzésen.

Az első félidő után  még 1-1 állt az eredményjelzőn, de a fordulás után a magyar ligaválogatott állva hagyta ellenfelét, Granát Balázs, majd Wittrédi Dávid is betalált, Szabó Tamás pedig duplázni tudott, így az NB II-es mezőny fiataljai a hajrában gálaelőadást tartva magabiztos, 5-1-es győzelmet arattak.

“Nagyon jó erőkből álló szerb csapatot győztünk le, nagyszerű játékkal” – mondta az mlsz.hu-nak Pető Tamás. “Bebizonyosodott, hogy az NB II-es csapatok is jó erőkből állnak. Bízom benne, hogy a keret tagjai hamarosan klubszinten is előre tudnak lépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik