Közélet

Kancsal férfi rabolt Gyálon

Arany ékszereket zsákmányolt, majd elmenekült.

A 30-35 év körüli férfi szerdán délután ment be az ékszerüzletbe, majd az alkalmazottakat fegyverrel fenyegetve arany ékszereket követelt. A dolgozók eleget tettek a követelésnek.

 

A férfi az ékszereket a magával hozott táskába pakolta, majd a helyszínről egy fekete KIA személyautóval elmenekült. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás miatt nyomoz az egyelőre ismeretlen támadó ellen.

Személyleírása: 180 centi magas, valószínűleg kék szemű, kancsal nézésű (kissé befelé állnak a szemei), erős (mackós) testalkatú, kerek, telt arcú, fehér bőrű férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor fehér baseball sapkát viselt, felsőruházata fényes, fekete melegítő, „Lonsdale” felirattal, alsó ruházata szintén fényes, fekete, alul cipzáras nadrág volt, a lábán világos sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, hívja +36-1/237-4339-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve 112-es hívószámokon, vagy a  Telefontanú +36-80/555-111 ingyenesen hívható számán.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik