Szórakozás

Csobot Adél és Istenes Bence végül mégis egymásra talált?

A fiatalok szakításuk óta állítják, csak barátság köti össze őket, az X-Faktor első döntője után azonban mégis együtt távoztak, amit igyekeztek a legnagyobb titokban tartani.

Istenes Bence és Csobot Adél tavaly novemberben jelentették be, hogy különköltöznek és barátok maradnak, miután nem tudtak elég időt fordítani a másikra. Ezután Bencét több RTL-es kolléganőjével is hírbe hozták, például a Barátok Közt színésznőjével, Kiss Ramónával, de az X-Faktor női mentorával, Tóth Gabival is félreérthetetlen helyzetben látták. Időközben pedig Bence maga is beszámolt közösségi oldalán, Adéllal közös programjairól.

Most szombaton azonban lebuktak a Blikk újságírója előtt. Adél állítólag látványosan elköszönt a show után a műsorvezetőtől és barátnőjével távozott, ám negyed kettő felé, amikor Istenes is végzett, Adél megint felbukkant az RTL székházánál és sietősen beült barátja autójába. Amikor észrevették az említett napilap kollégáját, az énekesnő a táskájával takarta az arcát, nehogy fotó készülhessen róluk.

Mindezekből elég gyanús, hogy a pár ismét együtt van, talán csak a nyilvánosságot kizárva próbálják megóvni kapcsolatukat, hogy jobban sikerüljön, mint a legutóbb.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik