Szórakozás

Szétköltözött Istenes Bence és Csobot Adél

csobot adél és istenes bence (csobot adél, istenes bence, )
csobot adél és istenes bence (csobot adél, istenes bence, )

Az RTL Klub két fiatal sztárja szakított is meg nem is.

“Ott tartunk most igazából, hogy szétköltöztünk. (…) Elhidegültünk az Adéllal, alig tudtunk találkozni. Ha hazaértem, akkor aludtam, ha délután volt két órám, akkor hazaértem és elaludtam… Teljesen jogosan kérdezte meg tőlem, hogy miért nem csinálunk valamit, hiszen most lenne időnk egymásra…” – mondta a Fókusznak adott interjújában Istenes Bence, aki azért még nem temetné a kapcsolatot. “Őszintén mondom, hogy nem tudom, lesz-e még köztünk férfi-női kapcsolat, vagy ez teljesen egy barátság marad. Egy őszinte barátság, ami nagyon jó lenne” – tette hozzá.

Az X-Faktor műsorvezetőjének (ex)barátnője is így látja a dolgokat. “Nehéz nem észrevenni, hogy nem működik minden úgy, mint régen. Nagyon szeretem a Bencét, és nagyon büszke vagyok rá, de tény, hogy tényleg nem volt elég időnk egymásra” – mondta a riportban Csobot Adél, aki hozzátette: Bence hiányzik neki.

A Bors mai címlapja szerint a szakítás egyébként mégis annyira fájdalmas a fiataloknak, hogy nem hajlandóak egymás mellett állni az X-Faktorban. Mivel Bence az élő show műsorvezetője, kézenfekvő volt, hogy Adél hagyja ki az e heti After X-et. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a későbbiekben dolgoznak-e majd együtt, az­az Adél visszatér-e a show-ba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik