Gazdaság

Takarékossági Világnap az Operában


Takarékossági Világnap az Operában 1

A Takarékossági Világnapon a Milánóban 1924 októberében rendezett nemzetközi pénzügyi konferencia állásfoglalására és ajánlására emlékeznek. A betétesek érdekeinek, jogainak védelme érdekében három földrész takarékpénztárainak küldöttei akkor fogalmazták meg a hatósági és takarékpénztári feladatokat. Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. 1964-ben csatlakozott az egykori milánói tanácskozás ajánlásaihoz. A legnagyobb hazai hitelintézet a Takarékossági Világnapon hagyományosan ünnepi estre invitálja a bank munkatársait, az üzleti és a politikai élet képviselőit. E gálára ezúttal a Magyar Állami Operaházban került sor.


Takarékossági Világnap az Operában 2

Surányi György, a CIB Rt. elnöke (balra) Kuncze Gáborral, a Szabad Demokraták Szövetsége elnökével és frakcióvezetőjével vette számba az aktuális ügyeket. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Bárándy Péter igazságügyi miniszter is (balra), aki Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával (középen) és Walter Guberttel, a J.P. Morgan befektetési bankház elnökével is koccintott.



Takarékossági Világnap az Operában 3

Szekeres Imre, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára (jobbra) Demján Sándorral, a Trigránit Rt. elnökével (középen) talált közös témát. Beszélgetésükbe Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese is bekapcsolódott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik