Közélet

Újabb tűzoltóparancsnok tűnt el Hevesben

A hatvani tűzoltóparancsnok-helyettes után a gyöngyösi tűzoltóparancsnok is eltűnt. Utóbbit életveszélyes állapotban Gyöngyöstarján határában találták meg. Állítólag végezni akart magával.

Kedden jelentették be a rendőrségen, hogy Tóth József ismeretlen helyen tartózkodik.  A gyöngyösi tűzoltóság parancsnokát állománygyűlésre várták, de nem érkezett meg – számolt be a Heol.hu. A lap információi szerint a férfira életveszélyes állapotban bukkantak rá Gyöngyös határában, ám ezt az információt egyelőre senki sem erősítette meg.

 

A Heol.hu érdeklődésére Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője annyit közölt: egy kedden délelőtt érkezett bejelentés alapján kezdtek keresni egy 1967-es születésű gyöngyöstarjáni férfit, akit végül Gyöngyöstarján külterületén találtak meg, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.

Az internetes portál úgy tudja, a parancsnokot mentőhelikopterrel szállították kórházba, nagy valószínűséggel öngyilkos akart lenni. A rendőrség erről sem nyilatkozott.

Mint írják, ha helytálló a feltételezés, hogy a gyöngyösi parancsnokot találták meg Gyöngyöstarján határában, akkor ez már a második “furcsa eset” a megyei katasztrófavédelem területén. Márciusban a szomszédos város, a hatvani tűzoltóság parancsnokhelyettesének veszett nyoma.  Futó Jánost azóta is eltűnése miatt keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik