Belföld

Autójával üldözte a beteg kiskutyát

A lebénult Kuki kutya azzal váltotta ki a férfi haragját, hogy a hátsó lábai helyett felszerelt kerékkel nekikoccant a pasas lábának a csúszós úton.

Érthetetlen agresszióval rontott Kukira, a hátsó lábán lebénult kiskutyusra egy férfi pár napja – számolt be az ittlakunk.hu egy Facebook-bejegyzés alapján.


“Ma Nikivel ketten vittük Kukit kezelésekre. Amikor 5 órakor kijöttünk a Tétényi úti rendelőből, a szerviz úton elindultunk az autónkhoz, úgy, mint már sokszor.
Kuki a kis kétkerekűjén futott előttünk. Egy férfi elment mellette, és a vizes, avaros aszfalton Kuki kocsija megcsúszott, és nekikoccant a férfi lábának.

A pasas tajtékzott, elkezdett velünk üvöltözni. Niki picikét felemelt a hangját, mert ilyen döbbenetes találkozásban nem volt még részünk. Bármikor meglátták a lebénult kiskutyát, mindannyiszor szeretettel, mosolyogva kívántak neki minden jót az emberek.

Ezek után a férfi beült az autójába, csikorogva, padlógázzal elindult és ráfordította a kormányt a kiskutyára. Így üldözte a halálra rémült Kukit, aki berohant az autók közé, és így menekült meg!

Majdnem tehetetlenül kellett végig nézni egy borzalmas tragédiát. Az autó ezüst színű Citroen, rendszáma: JKV 602.

Órákig tartott, míg magunkhoz tértünk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik