Belföld

Adóemelések jönnek, elítélték Stohlt, összemustározták az alkotmányt [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Gázolajjal, cigivel, alkohollal és játékkal foltoz a kormány. Adóemelésekkel pótolnák az idei büdzsében keletkező mintegy százmilliárdos hiányt.
Bővebben…

Letöltendőt kapott Stohl András. Járművezetés ittas állapotban bűntette miatt a színész-műsorvezető másodfokon tíz hónap börtönbüntetést kapott.
Bővebben…

Megmaradhat a dolgozók éves szabadsága. A minisztériumi és szakszervezeti vezetők egyeztettek a Munka törvénykönyvéről.
Bővebben…

Óbudán is összemustározták az alkotmányt. Dániel Péter ügyvéd az V. kerület után a III. kerületi önkormányzatnál is összekente paradicsomszósszal és mustárral a kihelyezett alkotmányt.
Bővebben…

Búcsút inthetünk a 30 foknak. Szerda estig a Kárpát-medence fölé eleinte szárazabb, majd kissé nedvesebb, átmenetileg enyhébb, később ismét hűvösebb levegő érkezik.
Bővebben…

A budapesti közterület-fenntartó a lakók megrendelésére tartana lomtalanítást, hogy megkerüljék a jól értesült guberálókat.
Bővebben…

Gyurcsány: lesz itt kérem nemulass! A volt miniszterelnök szerint a kormány a humán szférához, a nyugdíjakhoz, az oktatáshoz, az egészségügyhez és a szociális ellátásokhoz fog nyúlni.
Bővebben…

Orbán nem tárgyal tovább a szolgálati nyugdíjról. A rendvédelmisek azt ígérték a kormánynak, ősszel minden törvényes eszközt igénybe vesznek szerzett jogaik védelmében.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik