Foci

Debreceni utazás az ismeretlenbe

A nyoni sorsolást követően kiderült, a Loki albán ellenfelet kapott a Bajnokok Ligájának második selejtezőkörében.

Nem lesz könnyű dolga a Lokinak Albániában, ugyanis a Skenderbeu szinte teljesen ismeretlen csapat, így bárkinek okozhat meglepetéseket, legfőképp hazai pályán. Ezért a DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér is csak abban bízik, minél több információt tudnak szerezni BL-selejtezős ellenfelükről, és megfelelően fel tudnak készülni a játékukból.

“Nem foglalkozunk különösebben azzal, hogy kit kapunk, azzal kell játszani, akit mellénk sorsolnak. Mindig lehetne jobb és rosszabb csapatot is kapni. Úgy hozta a helyzet, hogy az albán bajnokkal kell megmérkőznünk a továbbjutásért. Nem ismerjük még őket, de a mérkőzésig igyekszünk minél több információt begyűjteni róluk, és felkészülni belőlük. Mindent megteszünk, hogy a két párharc során mi jussunk a harmadik selejtezőkörbe” – nyilatkozta a Debrecen trénere a dvsc.hu-nak.

A cívisvárosiak klubigazgatója, dr. Róka Géza is megszólalt a második körös ellenfél kapcsán: “Abból a szempontból szerencsésnek mondható a sorsolás, hogy nem kell túlságosan messzire utaznunk Egyelőre túl sokat nem tudunk az KS Skenderbeu együtteséről. Igyekszünk természetesen DVD-t is szerezni valamelyik meccsükről.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik