Belföld

Meg akarták dobálni Orbánt

Forint(960x640)(2).jpg ()
Forint(960x640)(2).jpg ()

A miniszterelnök kedd délután mégis összefut az IMF-fel. A Képviselői Irodaház előtt a rendőrök „lekapcsoltak” egy dobálni készülő tüntetőt.

A szabadáságt töltő Orbán Viktor kedd délután találkozik az IMF/EU-delegáció tagjaival. A miniszterelnök ezt délelőtt mondta újságíróknak, távozóban a Képviselői Irodaházból. A kormányfő egyéb kérdésekre nem kívánt válaszolni.

Arra a kérdésre, hogy számítanak-e konkrét kérdésekre az IMF/EU-delegációtól, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár úgy válaszolt: nem tudnak konkrét kérdésekről.

Az IMF/EU július 17. óta Budapesten tartózkodó küldöttsége ezt megelőzően megérkezett a Képviselői Irodaházba, ahol feltehetően a franciaországi nyaralásról hazatért Rogán Antal Fidesz-frakcióvezetővel folytatnak megbeszélést.

A Képviselői Irodaház előtt mintegy tucatnyi IMF-ellenes tüntető fogadta a miniszterelnököt és a távozó kormánypárti politikusokat, azt kiabálták, “hazaárulók, eladjátok az országot”. Egy tiltakozót a rendőrök elvittek, mert aprópénzzel megpróbálta megdobni a miniszterelnököt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik