Belföld

Rogánék cáfolják a luxusnyaralást

rogán antal (rogán antal)
rogán antal (rogán antal)

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerette volna tudatni választóival, hol piheni ki a politikai élet fáradalmait. A bulvárszereplés utáni vágy némi zavart okozott.

Nem laktak luxusszállodában Rogánék, csupán ott ebédeltek – ez derül ki Rogán Antal felesége facebookos bejegyzéséből. Gaál Cecília ezt írta:

“Olvastam a Fideszfigyelőn megjelent tegnap esti bejegyzést a családi nyaralásunkkal kapcsolatban. Sajnálom, hogy a fotónk félreértésre adhatott okot. A blogon megjelentekkel ellentétben az elmúlt hetet egy francia barátunk házában töltöttük egy provence-i kis falu, Callian közelében. (…) A Blikkben megjelent kép valóban a Four Seasons szállodánál készült, ahova egyik nap meghívott a férjem ebédelni. Kisfiunk, Dani ezalatt az említett szálloda gyermekmegőrzőjében játszott. A fotót akkor csinálták rólunk, amikor Daniért elmentünk a megőrzőhöz, hogy elinduljunk vissza a nyaralóba, ahol Áron fiunk a nagymamával volt éppen.”

A bejegyzés előzménye, hogy Rogán Antal családi nyaralásáról egy fotót küldött a Blikknek. A fényképen feleségével és fiával egy hattyú alakú vízialkalmatosságon ül. A Fidesz frakcióvezetője a bulvárlapnak ezt mondta: „Visszajáró vendégek vagyunk Provence-ban, mivel nagyon kellemes emlékek fűznek ide: itt nyaraltunk először közösen a feleségemmel.


(Forrás: Fideszfigyelő)

A Fideszfigyelő egyik olvasója kiszúrta, hogy a Rogán család fényképe a franciaországi Four Seasons Terre Blanche luxusszállódában készült. A blognál úgy értelmezték, hogy a Rogánék eszerint ebben a hotelben töltötték nyaralásukat, így a szálloda internetes foglalási rendszerével utánaszámoltak, hogy mennyibe is kerülhetett a politikuscsalád hétnapos nyaralása. Ha Rogánék itt laktak volna és a legolcsóbb lakosztályban szálltak volna meg, akkor is mindenféle felár nélkül kicsivel több mint 1 millió 880 ezer forintot kellett volna, hogy fizessenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik