Belföld

Bordélyházba küldenék az olvasók az adóellenőröket

Kiakadtak a kommentelők a végbélvizsgálatát kérő NAV-szakemberen, ám nem állták meg, hogy ne lássák el további kreatív tippekkel az adóhatóságot.

„Szánalmas”, „megáll az ember esze”, „ez eléggé aljas dolog volt az adóhatóság részéről”, „gerinctelenség”, „nem kicsit perverz a kedves revizor” – kommentálták az olvasók az FN24 Facebook-oldalán az adóellenőrnek a gasztroenterológusnál „végzett próbavásárlását”. Azt viszont kiemelték a kommentelők, hogy az APEH-utódnál sokkal kreatívabbak az ellenőrök, mint az egykori hatóságnál.

Nagyon remélem, hogy nem állás nélkül maradt színészek bővítik a NAV csapatát, hanem csak amatőr, a középiskolai megyei színjátszó seregszemlén sereghajtó kóklerek” – jegyezte meg egy olvasónk arra reagálva, hogy a NAV-osok többsége – a beszámolók szerint – mennyire kiváló színészi alakítást nyújt.

Pár tippel is ellátták az adóellenőröket, ha éppen nem volna ötletük, hova menjenek a következő hetekben revizori vizsgálatokra. Egy olvasó szerint az ellenőr legközelebb essen teherbe, hogy lebuktassák a számlákat megspóroló nőgyógyászokat, míg egy másik azt tanácsolta, az adóellenőrök játszanak tetszhalottat, hogy a temetkezési vállalkozókat húzzák csőbe. Ám olyan kommentelő is akadt, aki bordélyházba küldené a NAV-szakembereket, hogy ott vizsgálódjanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik