Foci

Hatgólos thriller Szombathelyen

A Haladás együttese 3-3-as döntetlent játszott a Győr csapatával a Soproni Ligában, a hazaiak negyedik gólját - tévesen - érvénytelenítette a játékvezető.

Úgy tűnik ez a gyors gólok meccse a magyar élvonalban, Szombathelyen sem váratott magára sokáig az első találat, Pilibaitis fejére rajzolta oda a labdát Szabó, a középpályás pedig a hálóba fejelt. Nem sokkal később egalizált a Hali, Sipos lőtt bombagólt egy rövid felszabadítás után.

A folytatásban a Győrnek állt a zászló, egy kontraakció végén Trajkovics cselezte ki a védőjét majd a bal alsóba lőtte a vezető gólt.

Fordulás után rögtön meglepte a hazaiakat a Rába-parti együttes, Bouguerra passza után Alekszidze is feliratkozott a góllövők közé. Szinte a középkezdés után szépített a Haladás, Kenesei szabadrúgása után Lengyel csúsztatott a hálóba.

A 70. percben Schimmer lőtt szépségdíjas gólt, majd a vezetést is megszerezte a vendéglátó, az már más kérdés, hogy Iványi les miatt tévesen érvénytelenítette a találatot. A folytatásban már nem született több gól, így 3-3 lett a vége.

Eredmény:
Haladás – Győr 3-3 (Pilibaitis 5., Trajkovics 41., Alekszidze 47., ill. Sipos 13., Lengyel 49., Schimmer 70.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik