Nagyvilág

Vonat alá dobta négyéves mostohafiát, hogy „megmentse az életét”

Mumbai vasút (mumbai, india, vasútállomás, )
Mumbai vasút (mumbai, india, vasútállomás, )

Saját magával is végezni akart, de meggondolta magát, amikor látta, ahogy a vonat levágja a gyerek karját.

Az indiai hatóságok gyilkossági kísérlet és emberrablás vádjával tartóztattak le egy 30 éves férfit, miután egy vonat kerekei alá dobta barátnője kisfiát Mumbai egyik vasútállomásán – jelentette a helyi sajtó. Sandeep Bhaire a beszámolók szerint azért akarta megölni a kisfiút, akit nagyon szeretett, hogy a gyereknek ne kelljen anyja mellett felnőnie, akit a férfi felelőtlennek tartott és alkalmatlannak a gyereknevelésre.

A férfi önmagával is végezni akart, de meggondolta magát, amikor látta, ahogy a vonat kerekei levágják a gyerek egyik karját, majd az öngyilkosság helyett inkább kórházba szállította a kisfiút, akinek életét az orvosoknak sikerült megmenteniük. A helyi sajtóban megjelent legfrissebb hírek szerint a gyerek az intenzív osztályon fekszik, állapotáról nem közöltek információkat.

Bhaire azután ment ki a vasútállomásra a gyerekkel, hogy összeveszett barátnőjével, akit azzal gyanúsított, hogy megcsalja. A pár két éve volt együtt. Azután jöttek össze, hogy a nő elvált férjétől, akitől gyermeke is származott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik