Nagyvilág

Kiskamaszok vertek és erőszakoltak meg egy 87 éves nőt

Fiatalkorúak bíróság (bíróság, )
Fiatalkorúak bíróság (bíróság, )

Az áldozatra egy idősek otthonában támadt rá egy 14 és egy 15 éves fiú, akik hypót öntöttek le az azóta tolókocsiba kényszerülő nő torkán.

Harminc évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy kaliforniai bíróság két kamasz fiút, akik még tavaly áprilisban hajtottak végre brutális támadást egy 87 éves nő ellen – jelentette a riverside-i Press Enterprise. Ruben Jose Melanson és Raymond Michael Mirandaa nagykorúság betöltése után felnőtt börtönben fogja letölteni büntetését, amit betörés, idős ember bántalmazása, súlyos testi sértés valamint nemi erőszak miatt kaptak.

A két fiú – aki a támadás idején 14 illetve 15 éves volt – 2014. április 17-én tört be a kaliforniai Hemet városában található Camelot idősek otthonába, ahol rátámadtak a szobájában alvó nőre. A meg nem nevezett nőt a beszámoló szerint megkötözték és megverték, majd két üveg hypot öntöttek a testére és a torkába és egy meg nem nevezett tárggyal megerőszakolták. A támadás után Melansont a közelben elfogták a rendőrök, míg Mirandát csak egy felhívás után tudták kézre keríteni.

Az esettel foglalkozó ügyész – aki karrierje legszörnyűbb eseteként jellemezte a támadást – közlése szerint „ez majdnem emberölés volt”, és az is lett volna, ha a meg nem nevezett nőnek nem sikerült megszólaltatnia egy vészjelzőt, és segítséget tudtak hívni hozzá. Az áldozat a beszámoló szerint már nem lélegzett, amikor a mentősök kiérkeztek hozzá. A nő azóta csak oxigénpalack segítségével tud lélegezni, és tolókocsiba kényszerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik