Nagyvilág

Szétverte anyja fejét, mert “csöndre és nyugalomra vágyott”

kalapacs(210x140).jpg (kalapács, )
kalapacs(210x140).jpg (kalapács, )

A 47 éves nő egy serpenyővel és egy kalapáccsal akarta halálra verni az idős nőt.

Az amerikai Pennsylvaniában élő nő a helyi sajtóban megjelent hírek szerint húsz alkalommal ütötte fejbe édesanyját, először egy serpenyőt, majd egy kétkilós kalapácsot használva, de így sem sikerült olyan súlyos sérüléseket okoznia, hogy az idős nő meghaljon. Pedig a beszámolók szerint az volt a célja, hogy megölje a nőt. Indoklása szerint azért, mert “csendre és nyugalomra vágyott”.

A brutális verés után a rendőröket maga a támadó, Kimberly A Jacobs hívta ki, miután nem sikerült a halálosra tervezett ütlegelése. Az áldozat, Lenore Jacobs erősen vérzett, amikor a járőrök megérkeztek, és koponyáján több törés is volt. Az idős nő a rendőröknek kijelentette: “A lányom meg akart ölni, mert sírtam.”

A 47 éves nő ellen a támadás után emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást, de az ügyészség végül vádalkut kötött a nővel, aki vállalta, hogy bűnösnek vallja magát súlyos testi sértés vádjában, ha ejtik a gyilkossági kísérlet vádját. A nő a héten a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát a még tavaly szeptemberben elkövetett verés miatt, és végül két évig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik