Belföld

Ivy kezdeményezés a vállalati web forradalmasítására

Az Ivy Magyarország Kft. képviselői stratégiai kezdeményezést jelentettek be az IVY technológia magyarországi bevezetésére.

Az IVY technológia áttörés: a webhely-építést, honlap kezelést átlagemberek napi tevékenységévé teszi, az nem a programozók kiváltsága többé. A technológiára épülő alkalmazás-szolgáltatás segítségével már alapfokú számítógépfelhasználói ismeretek birtokában, internetes tapasztalat nélkül is bárki elkészíthet egy kisebb, professzionális megjelenésű honlapot néhány óra alatt, és egy kész honlap módosítása is csupán néhány perces feladat.
Közismert, hogy az Internet potenciálisan a leghatékonyabb marketing csatorna, ezt kihasználva, egy vállalkozás számára a saját honlap nagyerejű marketingkommunikációs eszköz lehetne. Valóban az?

Egy közepes ill. nagyvállalat számára az Internet jelenlét elengedhetetlen, és a honlapoknak tükrözniük kell a cég presztízsét – ez nagy méretű és technikailag nehéz honlapokat jelent. Egy nagyobb vállalati honlap elkészítése egy teljes webprogramozó csapat hosszabb ideig tartó munkáját igényli, aminek költségvonzata egy reklámkampány szintjére tehető.
Miután a honlap elkészült, annak állandó aktualizálása, szerkesztése folyamatos fejlesztői munkával oldható csak meg. A fejlesztés időszükségletét tetézi az adminisztráció, hiszen a változtatási igények a vállalkozás üzleti területein fogalmazódnak meg, azokat egyeztetni kell és kommunikálni a programozók felé. Mindez a költség oldalon azt jelenti, hogy a vállalatnak programozói pozíciókat kell folyamatosan fenntartania, az eredmény oldalon viszont azt kapjuk, hogy a legkisebb változtatás, akár egy esetleges helyesírási hiba kijavítása is, sok időt vesz igénybe, s így a honlap rugalmatlan, a piaci eseményekre nem képes a kellő gyorsasággal reagálni, tehát nem látja el feladatát.

Sok kisvállalkozás számára gátja az Internet megjelenésnek, hogy egy honlap elkészítésével programozó szakembert kell megbízni, akinek munkadíja egyszerűen nem fér bele a költségvetésbe.

Az Ivy Magyarország Kft. azonnal be kívánja vetni az IVY technológiát a fenti problémák orvoslására. Három területen érhető el gyors javulás: új vállalati honlapok építése, létező vállalati honlapok modernizálása terén, ill. a kisvállalati honlapok szegmensében.

A nagyvállalati honlapok építésében felkínált megoldás lényege, hogy az Ivy Magyarország Kft. és az új technológiában képesített, licensszel rendelkező partnerei az IVY technológiával építik fel a honlapot, tehát azt elkészülte után a cég bármely, erre feljogosított alkalmazottja könnyen karbantarthatja egy alkalmazásszolgáltatás segítségével.
A honlapépítés IVY technológiával sokkal hatékonyabb, mint hagyományos módon, ezért csak az építési fázisban akár 50%-os költségmegtakarítás is elérhető! A karbantarthatóság azt jelenti, hogy ha a vállalat bármely üzleti területe változást szeretne a honlapon (pl. új termék leírásának felhelyezése, álláshirdetés kitűzése, árlista aktualizálása, stb.), azt számítástechnikusok közreműködése nélkül, néhány perc alatt megvalósíthatja a terület munkatársa. A lap elkészítése után nincs tehát szükség programozók alkalmazására, és a honlap valóban naprakész lehet.
A honlapok modernizálására az Ivy Magyarország Kft. és partnerei egy költséghatékony megoldást kínálnak. Az IVY technológia nyújtotta legfőbb előny, a honlap egyszerű, programozók segítségét nem igénylő karbantarthatósága, elérhető egy ún. portolási eljárással is, mely lényegesen olcsóbb, mint egy honlapépítés. A költség nem elhanyagolható, de akár fél-egy év alatt is közvetlenül megtérülhet csak a bérmegtakarítás révén, amihez még hozzáadódik az állandóan friss honlap nyújtotta versenyelőny.
A kisvállalkozások számára az IVY technológia biztosítja az Internetre jutás lehetőségét, ugyanis az alkalmazásszolgáltatást használva néhány óra alatt önállóan, szakember segítsége nélkül létrehozhatja a honlapot a vállalkozás vezetője vagy bármelyik alkalmazottja, a későbbiekben pedig minimális időráfordítással elvégezheti az aktualizálást, frissítést.
Az Ivy Magyarország Kft. jelenleg az új technológia befogadására kész partnerek felkutatására és képzésére összpontosít, de korlátozott számban már vállal honlapépítési és portolási projekteket pilot jelleggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik