Belföld

Utolsó simítások a második Sconto házban

Néhány hét múlva megnyitja kapuit a második Sconto áruház a fővárosban. A bútoráruházban már a belső tér kialakításán dolgoznak. Az új áruház közel ötezer négyzetméteres eladótérrel várja az érdeklődőket.

Novemberben megnyitja kapuit a második Sconto áruház a fővaros XIII. kerületében, az Árpád hídnál. A német bútorcég 2000-ben nyitotta meg első áruházát Budapesten, a Gyáli úton. Az üzleti eredmények egy második ház megnyitásáról győzték meg a vezetőséget. Az új Sconto bútorház immár két szinten összesen 4600 négyzetméteren várja a vásárlókat. Az eladótér mellett egy 3000 négyzetméteres raktár is felépül, amelyet a Gyáli úti központi raktárból szolgálnak ki. Ez utóbbinak a területét a második áruház megnyitására 1000 négyzetméterrel megnövelik, ezzel biztosítva a Scontotól már megszokott azonnali vásárlás lehetőségét. A Gyáli úti raktárban 4000 négyzetméteren öt emelet magasságban tárolják a készletet. Az új bútorház mellett 150 autó befogadására alkalmas parkoló épül fel.
A cég alkalmazottainak száma ma már több mint száz fő. Az új bútorház dolgozóinak képzése befejeződött. Jelenleg a kiállítótér berendezésén dolgoznak, amelyet az árufeltöltés követ.
A Sconto jól prosperáló bútorkereskedelmi cég a magyar piacon. A lánc Európa további három országában, Németországban, Csehországban, Lengyelországban a jövő hónapban nyíló magyar bútorházzal együtt összesen 17 áruházzal van jelen.

További információ:
Weichinger Nóra
NetAktív Kommunikációs Ügynökség
Tel: 320-8192
e-mail: wnora@netaktiv.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik