Belföld

A Mercer Teljes körű Fizetési és Juttatási Felmérése a gyógyszeripari szektorban

A William M. Mercer Kft. HR tanácsadás üzletága teljes körű fizetési össszehasonlító vizsgálatot végez a magyarországi gyógyszeripari szektoron belül. A felmérés indításaként június 29.-én,pénteken vendégül láttuk az érdeklődő cégek képviselőit a Kereskedelmi és Iparkamara Kriszina körúti székházában.

A találkozót Dr. Csányi Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója nyitotta meg, bemutatva az egyesületet, a márműködő munkacsoportjait, illetve jövőbeni terveiket. Ezt követően Madelein Berger, a Mercer juttatásokért felelős részlegének Kelet-középeurópai vezető tanácsadója mutatta be gyakorlati példákon keresztül a javadalmazási felmérés outputját adó szofver működését. Kölcsönös megállapodással,az adatszolgáltatás határideje agusztus 20, az eredményeket a résztvevők november közepén kapják kézhez.
A gyógyszeripari szektorban a javadalmazási felmérés megszervezése mellett megjelent az igény a HR vezető klub létrehozására, amely rendszeres szakmai tapasztalatcserére ad lehetőséget a szektorban tevékenykedők számára. A Mercer támogatásáról biztosította a kezdeményezést, négyhavonta aktuális HR szakmai témáról szervez összejövetelt.
A találkozó záróeseménye a Talizmán Egészségpénztár működésének prezentációja volt. A munkáltató által fizetett egészségpénztári hozzájárulás kiváló motivációs eszköz, így kapcsolódott a rendezvény vezérfonalát alakító munkavállalói juttatások témaköréhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik