Belföld

A Cisco teljes körű, szélessávú Building Broadband megoldása nagy sebességű hálózati hozzáférést biztosít szállodákban, lakóházakban és felsőoktatási intézményekben

A Cisco Systems, az internetes hálózati piac vezető gyártója, létrehozta az első olyan teljes körű megoldást, amellyel nagy sebességű, szélessávú kapcsolat biztosítható több épületből álló komplexumokban.

Ezek a hálózatok – amelyekre olyan szolgáltatások épülhetnek, mint a nagy sebességű internet-hozzáférés, VPN/vállalati hozzáférés, vagy az IP alapú hang- és multimédia-szolgáltatások – új bevételi forrást jelenthetnek a szolgáltatók és az épülettulajdonosok számára egyaránt.

Ez az első alkalom, hogy a szállodák, épületfenntartók vagy felsőoktatási intézmények egy gyártótól, a Cisco Systemstől szerezhetik be a szélessávú hozzáférés összes szükséges összetevőjét. Ezek az alábbiak:

– A legjobb hálózati infrastruktúra – az iparág legszélesebb ethernetes termékskálája, nagytávolságú Ethernet (LRE), vezeték nélküli Ethernet és Fast/Gigabit Ethernet.

– Cisco Building Broadband Service Manager (BBSM) – az épületen belüli szolgáltatásokhoz használt legelterjedtebb platform.

– Cisco Total Implementation Package – új, részletes, kifejezetten többépületes komplexumokhoz készült oktatási anyag.

– Cisco Building Broadband Alliances – a legelismertebb minősített rendszerintegrátorok és szolgáltatók (Getronics, Hewlett-Packard Company, NCR Unisys) szövetsége, amely a technológia elterjedését és a több épületből álló komplexumok piacára való belépést hivatott elősegíteni.

“A több épületből álló komplexumok piaca hatalmas növekedési lehetőségeket kínál. Az Egyesült Államokban több mint 22 millió, több lakóegységből álló épület van, és ezek a háztartások havonta átlagosan 130 dollárt költenek hang-, video- és Internet-szolgáltatásokra” – állapította meg Imran Khan, a Yankee Group vezető elemzője. “A szállodaipar, mely az USA-ban közel négymillió vendégszobát működtet, további komoly bevételi lehetőséget ígér, hiszen az üzletemberek gyors, biztonságos hozzáférést igényelnek céges hálózataikhoz.”

A Cisco teljes körű megoldását az elsők között alkalmazza a Starwood Hotels és Resorts Worldwide. “Felismertük, hogy a szélessávú szolgáltatások egyre fontosabbá válnak vendégeink számára. A Cisco szélessávú megoldását választottuk annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiákat biztosíthassuk a Westin, Sheraton, Four Points, St. Regis/Luxury Collection és W Hotel szállodáinkban” – nyilatkozta Carl Cohen, a Starwood a szélessávú üzletágért felelős alelnöke.

A Cisco Systemsről
A Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben, a http://www.cisco.com címen olvasható.

# # #

A Catalyst, a Cisco IOS, a Cisco Systems és a Cisco Systems embléma a Cisco Systems, Inc. és/vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Minden más említett védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi.

További információ:
Sarah Tirard
Cisco Systems
Tel: + 44 (0) 20 824 3005
Email: stirard@cisco.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik