Belföld

net.Wednesday – A mobilkommunikációs szolgáltatások és a hordozható eszközök fejlődése

A net.Wednesday minden hónap harmadik szerdáján megrendezésre kerülő, kerekasztal beszélgetéssel, rövid prezentációkkal színesített kötetlen találkozó a New Economy résztvevői, a sajtó valamint az érdeklődők számára.

A mobilkommunikáció dinamikus hazai fejlődésének apropóján a májusi net.Wednesday résztvevői a legújabb drót nélküli megoldások bevezetéséről, használhatóságáról és piacérettségéről beszélnek majd.

A közönség – a szakértők közvetlen megkérdezése során – eligazodhat a rejtélyes rövidítésekkel és fantázianevekkel tarkított mobil szolgáltatások, műszaki berendezések és megoldások világában, és képet alkothat arról, hogy ma Magyarországon mely szolgáltatások elérhetők, és milyen további fejlődésre számítanak a meghatározó piaci szereplők.

Jöjjön el a net.Wednesday-re, és szóljon hozzá Ön is! Kérdezzen!

A rendezvény időpontja: 2002. május 15., 18:30
Érkezés és regisztráció: 18.00 – 18.30

Helyszín: East-West Business Center, Sky Conference Room
1088 Budapest, Rákóczi út 1-3., VIII. emelet

A minden hónap harmadik szerdáján megrendezésre kerülő net.Wednesday rendezvény ingyenes, mindössze egy névjegykártyát kérünk belépéskor.

Ezt a meghívót Ön szabadon továbbküldheti munkatársainak, ismerőseinek, amennyiben úgy érzi, hogy őket is érdekelheti a rendezvényünk.

Amennyiben Ön vagy munkatársa részt kíván venni rendezvényünkön, illetve további információra van szüksége, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén:

Web: http://net.Wednesday.hu Tel: 329 5151
E-mail: netwednesday@sensenet.hu Fax: 329 5252
Regisztráció: http://net.Wednesday.hu/reg

A találkozás reményében,

Juhász Gabriella
PR manager
Sense/Net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik