Belföld

Multimedia picture bank – Podravka

A Multi M Stúdió újszerű, digitális formában készített egy multimedia picture bank-ot, ami jelentős költség megtakarítást és elegánsan megoldást jelent.

Az a cég, amely hangsúlyt fektet a vizuális megjelenésre és állandó minőséget kíván garantálni ennek összes formájában, előbb-utóbb célszerűen saját picture bank-et kell kialakítson. A Podravka széles termékválasztékának feldolgozása a hagyományos módokon, például diapozitív-sokszorosítással, jelentős költséggel járt volna, valljuk be, el is járt e felett az idő. A Multi M Stúdió által újszerű, digitális formában elkészített multimedia picture bank jelentős előrelépés és költséghatékony, elegáns megoldása a feladatnak.
Hosszadalmas a folyamat mely során előáll a professzionális termékfotó digitális formában, amit aztán fel lehet használni például újsághirdetésekhez, óriásplakátokhoz vagy más megjelenésekhez a tervezéskor és a nyomdai előkészítéshez. A termékről készült profi fotót, általában diát szkennelési eljárással digitalizálják majd retusálják. Amennyiben ez már rendelkezésére áll kreatív teamnek, számottevően csökkenek az átfutási idők és kézzel fogható a megtakarítás. A Podravka picture bank elkészült verziója 80 db képet tartalmaz egy CD lemezen, könnyen kezelhető platformfüggetlen katalógusba rendezve. Első ránézésre feltűnő előnye az elmondottakon túl egy kupac diával szemben, hogy olcsón és gyorsan sokszorosítható akár nagyobb mennyiségben állandó minőség mellett, nem sérülékeny és nem igényel különleges tárolási körülményeket, egyszerűen szállítható és azonnal felhasználható.
A Multi M Stúdió szakemberei a fotózással kezdve a feladatot az összes lépésen át gondosan elvégezve készítették el a Podravka picture bank CD-t, mely jó példája a multimédiában rejlő lehetőségek okos kihasználására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik