Kultúra

Népítélet: árnyékban, párnák közt

A tévék egyelőre átengedték a terepet a dinnyének meg a lángosnak, hogy a főttkukit már ne is említsem - a nép pihenteti szemét.

A melegrekordok dőlése és a tévéműsorok nézettsége fordítottan arányos, mondja a nép, amely továbbra sem néz sok tévét, csak a mindennapi rutin keretében egy kis hírt és sorozatot, illetve nem is olyan kicsit, a Barátok közt most épp az első lett 1,6 millió nézővel, a második Tények 400 000-rel kevesebb nézőt mondhat magáénak. Az első hat közé befért még a Castle című sorozat vagy a Forma-1 silverstone-i (elég izgalmasra sikeredett) futama.

Filmet nem szívesen nézünk a napi hír- és sorozatadagunkon felül, ekkor ugyanis már átizzadtuk a kanapét, a torkunk is innivaló után kiált, így a legnépszerűbb mozifilm a 12. helyezett Nico lett Steven Segallal és Sharon Stone-nal, rögtön utána pedig a Superman visszatér következik. 

Az m1 pedig megint befutott a 30. helyre a Nevetni kell, ennyi az egész című nosztalgiaműsorral, hogy előre is mutasson a közszolgálati tévé valamennyire (ebben is jobb a kereskedelmi frakció, a TV2 Hőhulláma ugyanezt a logikát követi – sok kis konzerv az utóbbi 20 évből -, és 20. lett).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik