Light

Bakiparádéval köszön el a hónap

Még egy hét hátravan szeptemberig, de itt az első e havi összesítés. Mindent elmond az évszakról, hogy egyáltalán nem hemzseg a klasszikus, nyári videóktól.

Természetesen az augusztusi eresztés jó pár alapanyagával találkoztunk már a Mazsola rovataiban, de ismétlés a tudás, illetve ezekben az esetekben talán pont a nem tudás anyja.

Mivel egy picit túl korán érkezett a csomag, a nyolcadik hó utolsó hetének hőhulláma abszolút nem hagyja a nyomát rajta. Egy-két vizes poén azért befigyel, de ha a pontos időpont ismerete nélkül kellene tippelnünk, inkább tavaszi, vagy őszi dátumot adnánk a képsoroknak.

Egyetlen kritikai észrevétellel élnénk még: néhány jelenetet rövidebbre, és így a teljes matériát feszesebbre vágtuk volna. De hagyjuk a fanyalgást, és a hibákon kérődzést, hisz egy malőröket felvonultató válogatásnak még jól is áll a fésületlenség.

Örüljünk inkább annak, hogy nem rólunk készített a haveri kör, netán valamelyik hozzátartozó kompromittáló felvételt, majd osztotta meg azt a tudtunk nélkül az interneten!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik