Kultúra

Hangerőpróba a 4-es metró egyik állomásán

Rendhagyó tesztre készülnek a 4-es metróban: a Tétényi úti félkész megállónál a Burn Studios, szórakozni vágyó fiatalokkal az építmény zajtűrő képességét teszteli.

Az utazóközönségnek egy ideig még biztos várnia kell arra, hogy birtokba vegye a 4-es metróvonalat, de az épülő állomások azért időről-időre megnyílnak az érdeklődők előtt. Legközelebb, május 14-én pénteken a Burn Studios jóvoltából tesztelhetik az érdeklődők a félkész Tétényi úti megálló zajtűrő képességét. A csapat és a több ezer szórakozni vágyó fiatal több száz decibel hangerőt enged majd a metrómegálló falaira, hogy megvizsgálják a tűrőképességét és a hatását a közönségre.

A Burn Studios akciójának célja, hogy bebizonyítsák a metróvonal állomásai strapabíró építmények és nem csak a bulizni vágyó tömegek próbáját, hanem az időét is kiállják majd. Hogy a teszt még izgalmasabb legyen, a hangerőpróbára egyenesen Franciaországból érkezik szórakoztatásban jártas szakember, Popof személyében. A szervezők egyúttal meghívtak jó néhány magyar szakember gárdát is, megjelenik a Naga és Beta párosa, illetve a NVC DJ brigádja.

Ajánlott linkek:

NVC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik