Kultúra

Átmenetileg újra bezár a West Balkán

A félkész szórakozóhelyet nyáron fejeznék be, addig május 14-től várhatóan szeptemberig, átmenetileg bezár a West Balkán.

Új helyén, a Nyugati téren közel két év szünet után nyitották meg a West Balkánt. A szórakozóhely azonban ekkor még félkész állapotban volt, a tulajdonosok azt tervezték, hogy egyszerre üzemeltetik a helyet és folytatják a felújítási munkálatokat. Szalontay Győző az Indexnek azt nyilatkozta, hogy két hónap alatt az derült ki, hogy a két dolgot párhuzamosan egyszerre nem lehet csinálni, ezért úgy döntöttek, hogy a nyarat az építkezés befejezésére használják.

A tervek szerint a közönség szeptemberben már egy minden igényt kielégítő helyen bulizna. Addig az építkezés két fronton: belsőépítészetileg és szerkezetileg folyik tovább. Négy hónapja készítik a „ház a házban” típusú hanggátló rendszert, amire azért van szükség, hogy elzárhassák a bulitermet a környező épületektől. A WB-ben az utolsó programot, a Szemfüles Fesztivált csütörtökön tartják, a földszinten működő kávézó nyitva marad.

Ajánlott linkek:

West-Balkán honlap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik